Sinds een paar jaar hebben we een nieuwe lokale partij in het dorp waar ik leef (Sliedrecht). De partij draagt de naam Slydrecht.nu en heeft als motto “Gewoon realistisch”. Echter heeft de fractie voorzitter van deze partij de grip op de realiteit totaal verloren. Zijn twitter gedrag ken ik eigenlijk alleen van mensen die mensen die in een psychose zitten.

Blinde haat

Men zegt wel eens dat liefde blind maakt, maar haat doet dat net zo goed. De fractievoorzitter heeft een hekel aan onze huidige regering. Deze blinde haat is zo erg bij hem dat ie alles wat de huidige leiders doen afkeurt. Maar als je iets afkeurt moet je argumenten hebben en die heeft hij ook; alleen zijn bronnen zeer dubieus en maakt ie gebruik van valse claims. Het is dan ook geen verrassing dat hij Thierry Baudet als idool heeft.

Het vertrouwen in de zogenaamde “mainstream media” heeft hij totaal verloren. Dat mag en men moet zeker altijd kritisch zijn. Probleem is het als je niet kritisch gaat luisteren naar personen waarvan bewezen is dat ze valse claims doen. Neem als voorbeeld de claims die Baudet en Haga deden bij Op1, deze zijn een dag na de uitzending kritisch bekeken door Één vandaag, maar in plaats van deze informatie goed te bekijken noem je het gewoon een copy/paste van wat het “regime” ze toe stuurt. Bovendien begint hij over meningen terwijl het gaat om feiten. Sterker nog hij ziet een dictatuur in wording.

Terug naar de realiteit

Ik hoop voor de beste man dat hij snel weer wat grip krijgt op de realiteit en zijn haat kan parkeren. Lukt dat hem niet dan heeft ie de kans een clown te worden of zoals ik al eens opperde een dorpsgek. Iets waar ik overigens wat minder trots ben want ook die opmerking kwam uit frustratie over het valse nieuws wat hij verspreid. Normaal zou ik de discussie aangaan, maar gezien zijn reacties op Twitter gaat een discussie niet lukken.. Al helemaal omdat de beste man mij geblockt heeft ;-).

Categorieën: Maatschapij

Laat een reactie achter!