MDJ-STEK.NL - (Over)leven met OCD

Een dipje…

Inhoudsopgave

Heeft iedereen

Sinds gisteren heb ik even een dipje, vandaag alweer minder erg. Waarom? Heb eigenlijk geen idee, natuurlijk heb ik wel even gekeken van “Wat zit me echt dwars”. Maar aangezien in geen echte reden kan vinden; is het gewoon een dipje die iedereen wel eens heeft.

Met dat in m’n achterhoofd is het ook makkelijker om over het dipje heen te gaan stappen. Al blijft stiekem wel de angst van: “Shit daar gaan we weer”. Gelukkig kan ik veel toepassen van wat ik geleerd heb, waarvan met name het “bezig blijven” en accepteren het belangrijkste zijn.

Bezig blijven…

Bezig blijven was de afgelopen dagen niet moeilijk trouwens. Nadat ik me een tijdje geleden heb in de programmeer/script taal Python kwam er op m’n werk een leuke uitdaging. Over die uitdaging post ik later mee in Python tutorial. Kan ik meteen aan de slag met de tip van mijn vrouw. “Ga eens bloggen over leuke dingen”.