MDJ-STEK.NL - (Over)leven met OCD

Zo ontzettend langzaam

De laatste dagen voel ik langzaam verbetering, klachten zijn nog wel verre van weg. En het gaat me allemaal veels te langzaam.

Inhoudsopgave

Opbouwen medicatie

Voor de eerste keer bouw ik nu thuis medicatie op, waarbij m’n “orginele” antidepressiva (Clomipramine) verhoogd is; is er tevens een nieuwe medicijn toegevoegd. Het gaat hier om Quetiapine  oftewel Seroquel. Dit medicijn is toegevoegd om de dwang stoornins nog beter te behandelen.

Ik zit nu zo’n ander halve week op de 250 mg van de Seroquel, dit is voorlopig als de benodigde dosering vasgesteld. De Clomipramine is nu bijna een week verhoogd. Van Clomipramine ben ik gewend dat het zo rond de twee weken na ophoging begint te werken. Seroquel is afwachten daar staat zo’n 4 tot 6 weken voor. Echter merken de meeste mensen al eerder verbetering.

Doorgaan

Omdat het voor je gevoel allemaal zo langzaam gaat; probeer ik wel zoveel mogelijk te doen. Ik kan ook wel steeds meer dan versufd op de bank te liggen gamen of te binge watchen.

Ondanks dat ik goede hoop heb en positief ben blijft het wel een mega vetrouwens klus, je moet maar hopen dat het aanslaat.. En als het niet aanslaat.. wat dan?

Depri

Naast m’n dwang die flink terug kwam ben ik ook een beetje depri, mede omdat ik weer in deze shit zit. Gelukkig lukt afleiding stukken beter dus het depri gevoel zal vast ook gaan slijten..